Linguine met garnalen en tomaat in saffraanroomsaus

In een pan 2 el olijfolie verwarmen daarin een klein fijn gesneden uitje of sjalotje, teentje knoflook en een half fijngesneden rood pepertje zachtjes smoren. Ondertussen een tomaat ontvellen, de zaadjes eruit halen en in blokjes snijden. Linguine koken in ruim zout water. De garnalen even meebakken bij de ui en een scheutje witte wijn toevoegen. Garnalen en knoflook uit de pan halen. Tomaatblokjes, fijngesneden peterselie en visbouillon, room, saffraandraadjes toevoegen. De saus zachtjes in laten koken terwijl je de pasta kookt. Voordat de pasta klaar is de garnalen weer aan de saus toevoegen en vervolgens de gekookte pasta.
 Smullen maar!

 

Wijnadvies: Visavi Bianco barde

linguine_gamberi

 

 

 

 

 

 

 

 

"Buon Appetito!"

 

Facebooktwittermail